Általános tudnivalók

A fotózás helyszíne 

Fotózást elsősorban Érden, Budapesten és vonzáskörzetében vállalok. Előre egyeztetett időpontban Egerben és környékén is fotózom, ez esetben csak hétvégi időpontok foglalhatók.

Ha az időjárás engedi, elsősorban szabadtéren fotózom, természetesen figyelembe véve, hogy mi a fotózás tárgya pl. családi fotózás, újszülött fotózás vagy esküvő.

Stúdióban is megoldható a fotózás, ebben az esetben több, jól felszerelt, bérelhető budapesti stúdió közül lehet választani.

Kivétel ez alól az esküvő és egyéb esemény (keresztelő, születésnap stb.) és az újszülött fotózás. Utóbbinál az otthonában fotózom a babát, esemény esetében egyéb helyszínre is kimegyek.

 

Stúdiók ahol szívesen dolgozom:

www.ndustrialstudios.com

www.nordix-rooms.hu

www.holkermuterem.com

www.studiomadison.hu

 

Kismamaruha bérlés:

www.bellina.hu

www.charlotterose.hu

 

A fotózások időpontja

Fotózásra időpontot lehet foglalni hétköznapra és hétvégére. A szabadtéri fotózások esetén preferált a késő délutáni időszak vagy a naplemente előtti egy óra.

 

Az átadott képek formátuma és az átadásra vállalt időtartam

A fotózást követő pár napon belül elküldöm a korrigált, vízjellel ellátott nyers képeket válogatásra, amelyből Ti válaszhatjátok ki a számotokra legjobb képeket. Ezt követően a választott képeket retusálom és 2 héten belül az elkészült képeket jpeg formátumban egy online galérián keresztül adom át webes és nagy felbontásban egyaránt. 

Nyers képeket nem adok át, azok nem megvásárolhatók. Igény esetén DVD-n is átvehetők a fényképek. 

 

A fotózás során viselt ruha

A fotózásokon viselt ruhák kiválasztására fontos időt szánni, mert nagyban emelik a képek hangulatát. Ezért a foglalást követően egy öltözködési útmutatót küldök nektek emailen, ezzel is segítve a fotózásra való felkészülést. Valamennyi fotózáshoz röviden csak annyit szoktam tanácsolni, hogy a családtagok öltözete harmonizáljon egymással. Érdemes kerülni a nagy, feltűnő mintákat, feliratokat és neon színeket.

Kismama- és újszülött fotózáshoz tudok kiegészítőket biztosítani (virág, takarók stb.), illetve kismamaruha bérlésben is tudok segíteni.

 

Fizetési feltételek

Fizetni lehet átutalással vagy készpénzben a fotózáskor, melyről a számlát e-mailben tudom eljuttatni vagy igény esetén postázni.

Átutalás esetében csak az összeg beérkezését követően kerülnek átadásra a kész képek.

A stúdió bérlés díját minden esetben a fotózás után, készpénzben, illetve lehetőség szerint bankkártyával kell rendezni.