ÁSZF és Adatvédelmi tájékoztató

ÁSZF

Eltérő írásos megállapodás hiányában a jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) vonatkoznak az Aranyosi Edit Photography mint szerző, fotós és jogtulajdonos által tett ajánlatokra, az általa nyújtott szolgáltatásokra, a honlap teljes képi és szöveges tartalmára, valamint minden, a Szolgáltató által kötött szerződésre.

A honlapon nyújtott illetve azon keresztül megrendelhetők a következő fényképészeti szolgáltatások:

  • kismama fotózás
  • család – és páros fotózás
  • baba – és gyermek fotózás
  • portré fotózás
  • divatfotózás
  • eseményfotózás

 

Fényképész vállalja, hogy a fotózást követő 2 héten belül a megrendelő részére weben keresztül megküldi a végleges, retusált képeket, nyomtatásra alkalmas nagy méretben, digitálisan.

A nyers képek nem képezik a megrendelő tulajdonát, azokat harmadik személynek kiadni, internetre feltölteni tilos! 

 

Szerzői jog, felhasználói jog, hozzájárulás

A Megrendelő elfogadja, hogy a fotózás természetéből adódóan a fényképész megbízásával kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató fényképeket készítsen Róla.

A képek szerzői joga a fotóst illeti. A fotósnak joga van saját honlapján, nyomtatott kiadványaiban, reklámjaiban felhasználni az általa, megrendelő megrendelésére készített fotókat reklám céllal, referenciaként, kivéve, ha ezt megrendelő a fotózás megkezdése előtt kifejezetten megtiltja.

 

Adatvédelem

Megrendelő hozzájárul, hogy Szolgáltató a megrendelő által megadott, a szolgáltatás igénybevétele során rögzített adatokat nyilvántartsa.

Szolgáltató, mint adatkezelő a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva kezeli és tartja nyilván az adatokat.

A Szolgáltató, mint adatkezelő: Kincsem-Aranyosi Edit

Adatkezelő székhelye: 2030 Érd Jenő utca 11. 

Adatkezelő e-mail címe: foto@aranyosiedit.hu

Adatkezelő honlapja: www.aranyosiedit.hu